Tisztelettel köszöntöm a kedves Látogatókat, a volt és a jelenlegi Diákokat, Szülőket, Pedagógusokat az Előszállási Árpád Fejedelem Általános Iskola honlapján!

A mi iskolánk nemcsak egy épület, amit több mint 60 éve építettek, hanem

AZ ISKOLÁNK,

mely épületnek sok-sok esztendeje életet ad a gyermekzsivaj, a játék, a foglalkozások kiszűrődő neszei, a tornaterem hangzavara, a tornapálya melletti ujjongás falu távolabbi szögletébe is elhallatszó zaja, a csoda szép természeti környezet, a zöld park, amely körülöleli.

EZ A MI ISKOLÁNK, AZ ÁRPÁD FEJEDELEM ÁLTALÁNOS ISKOLA, AZ ELŐSZÁLLÁSIAK ISKOLÁJA.

Amikor honlapunkat megtekinti, feltárulhat Ön előtt a múlt pár szelete és a jelen néhány eseménye, aktuális tudnivalók. Az elmúlt évek alatt – és a jelenben is – értékes hagyományokat teremtettünk melyek színesítik az iskola életét. A diákok sok kiemelkedő sikert értek el odaadó pedagógusok, szülők segítségével. Az eredmények továbbvitelét, az új kihívásoknak való megfelelést, a fejlődést, a további lendületes munkát is szeretnénk bemutatni.

Az új honlapunkon nyomon követjük az iskolai eseményeket, beszámolunk eredményeinkről, bepillantást engedünk az intézmény életébe. Kívánom, hogy a folyamatosan fejlesztett oldalunkon mindenki találja meg majd a számára fontos információt, képet, beszámolót.

Előszállás, 2021. 11. 08.

Mátrai Adél

intézményvezető